Wandelzoektocht Buizegem zomer 2021

wandelzoektocht zomer 2021

Op vraag van veel deelnemers presenteren wij, de activiteitenwerkgroep van vzw ’t Forum, een tweede fotozoektocht doorheen onze wijk. Onze winterzoektocht ging voornamelijk doorheen het kerngebied van Buizegem. Nu zoeken we de randen op. De afstand is dan ook iets langer (ca 5,6 km). Je kan de vorige zoektocht trouwens nog altijd vinden op onze website. Met één muisklik heb je daar ook wel de oplossingen.

Opnieuw is het een dubbele zoektocht: het parcours vinden en de antwoorden op een aantal foto-vragen. De foto-vragen zijn gebleven, maar voor het parcours hebben we deze keer een techniek gebruikt die mensen die wat ervaring hebben met tochttechnieken zeker wel kennen: bolleke-pijl. Het is niet zo moeilijk. De uitleg staat bij op het blad.

Vorige keer hadden we pech met het pad door de vijver dat wekenlang overstroomd was. Dat probleem zullen we deze keer niet hebben. Het parcours is voor het grootste deel vlot met rolstoel of kinderwagen te doen. Op één stuk raden we dat af, namelijk tussen foto X met vakje 20 en je gaat naar vakje 25 en foto DD.

Om één van de prijzen te winnen, moet je antwoord binnen zijn voor eind september 2021 in de zoektochtbus in het forum .
Per gezin kan je maar één prijs winnen, maar alle deelnemers van je gezin mogen natuurlijk proberen die te winnen.
De wandelzoektocht wedstrijd is afgelopen en antwoorden kan je onderaan terugvinden!

Startpunt is de parking aan ’t Forum.

Geniet ervan!

Wandelzoektocht Buizegem

Start- en eindpunt:   ’t Forum
Afstand  ca. 5,6 km